2011. október 15., szombat

HA MINDEN KÖTÉL SZAKAD

Mikor nincs időm hosszabb kiruccanásra,mikor a szeszélyes időjárás miatt hiúsul meg,egy tervezett fotóstúra,ha nem úgy jön ki a lépés,vagy,ha minden kötél szakad,ott az itató! Ma is ide ruccantam ki.Hihetetlen,hogy nem is olyan rég még rekkenő hőségben sétáltam itt befelé,most pedig már őszbe fordult az idő!Megritkult a lomb,hűvös van,és ősziesen cippognak a cinkék!Kiszórtam némi kaját,szokásos víztankolás,majd egy kis nyugi.Aztán lassan beindult az élet.Feltűnően sok volt a vörösbegy,csakúgy,mint a cinkék.Már nem látni se siklót,se gyíkot,a vonuló madarak is elkoptak,nemsokára már a téli vendégek kopogtatnak.Még szerencse,hogy a fekete harkály állandó,így nem kellett még egy telet kiböjtölni a fotóihoz!

















4 megjegyzés:

  1. káprázatos képek!

    feketeharkályra irigykedem!

    arra is!

    VálaszTörlés
  2. Köszi!Nagyrészt az új obi,az EF300f4 L IS USM érdeme,de én is benne voltam!A feketeharkálynak épp ideje volt,cimborám már sokszor találkozott vele,engem került!

    VálaszTörlés
  3. Én is gratulálok, szuper képek!

    VálaszTörlés
  4. Én is gratulálok, tényleg jó képek. Tetszenek az elkent előteresek is, de a többi sem az az unalmas, itatós kategória. A minőség is sokat javult szerintem, a régebbi képeidhez képest. Így tovább!

    VálaszTörlés