2012. június 8., péntek

SZEMBEN A SZABÁLYOKKAL

Ma több madárfotós szabályt is megszegtem.Először is későn keltem,ennek következtében kemény fényekben,szinte ellenfényben fotóztam.Ráadásul elcsépelt,agyonfotózott gyurgyalagokat.Az úgy volt,hogy váratlanul szabaddá vált a mai napom.Nemrég felkutattam egy új gyurgyis helyet-ami alapvetően csak délutánra jó-mert a tavalyi hely túl felkapott lett,nagy ott a tolongás.Az elmúlt két hétben,hol a munka,hol az időjárás miatt nem tudtam kimenni.Szerencsére a beszállóágat már régen kiraktam,így ilyesmivel már nem kellett bíbelődnöm.Sajnos a páros jelenetek ideje piripóéknál elmúlt,de így sem volt rossz ez a két óra.És,hogy érdemes-e megszegni a szabályokat?Aki szeret aludni,és szereti a kelleténél több utómunkát,annak feltétlenül!











6 megjegyzés:

  1. Nalad ilyenek a teliholdas kepek?? kicsit kemenyek a fenyek! En felkeltem volna de azert nem rosszak! A kakukkosak is jok lettek!

    VálaszTörlés
  2. Sajnos, az akciókról lekéstél. Ezeknél biztosan szebb képeket reméltél, amikor végre kiszaladtál fotózni, de gondolom, jól érezted magad a madarak közelében és ez az élmény a fontos.

    VálaszTörlés
  3. Igen,abszolút így történt!Sajnos a mozgalmas időszak kimaradt!Majd jövőre!:)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem szépek lettek!
    A két verebes nagyon hangulatos, az utolsó olyan, mintha összevesztek volna :)
    Idén én is lemaradtam, csak gép nélkül láttam gyurgyalagot.
    B

    VálaszTörlés