2014. január 11., szombat

SEMMI EXTRA

Az egész hetem jóformán még munka nélkül telt el.Erre itt van ez a szutyok idő.Egyik nap kimentem az itatóhoz,kicsit rendbe rakni a környezetét.Új moha került a medence szélére,szereztem egy jóképű tuskót is,mondtam a karvalynak,ide tessék ülni,mert már tele a padlás a portrékkal!Egész alakos képet szeretnék róla!
Ma eluntam a tétlenséget,gondoltam,nehogy már a felhők mondják meg,mikor megyek fotózni!Majd ha nem megy a dolog,nézelődöm!Már az autóból kiszállva meghallottam a süviket,aminek nagyon örültem,hiszen november óta nem láttam őket.A múltkor kiakasztott cinke golyókból alig hiányzik,azért szórtam ki némi magot,aztán beültem.
Cinkék járnak.Nem nagyon értékelik az új berendezést.Vagy csakis háttal.Félóra után egy süvi pár érkezik.Aztán megint cinkék.Utána karvaly jön,de úgy tűnik hiába ajánlgattam neki a tuskót,máshol ebédelt.Még a csőrén van a maradék.Beül fürdeni,aztán elmegy.
Ezután nagy csend!Kitartok még egy órát,aztán én is elmegyek!




5 megjegyzés:

  1. Ez a te semmid nekem nagy szenzáció lenne! :(

    VálaszTörlés
  2. Nem gondolom semminek,csak úgy értettem,nem történt különös dolog.Szerencsére nálunk a süviket nem kell az extrák közé sorolni!

    VálaszTörlés
  3. Jó ez a süvöltő fotó! Az idén még nem láttam 1-et sem. Csak nagy ritkán hallom őket.

    VálaszTörlés
  4. Köszi!Nálunk sem törik agyon magukat!

    VálaszTörlés
  5. Semmi extra... de ezek extra jó képek megint... ;D

    VálaszTörlés