2011. november 27., vasárnap

ÖLYV A KÖDBEN

Éjjel láttam a csillagokat,mára napsütést is jósoltak,tehát hajnalban felkeltem.A ködöt persze azonnal észrevettem,de gondoltam,majdcsak eloszlik!Optimistán arra gondoltam,talán ebben a szürke időben összefutok a rókával,aki éjjelente eltakarítja amit a madarak meghagynak!Hozzá nem volt szerencsém,de azért megérte felkelni!Sajnos a köd és a gyenge fény lerontotta a minőséget,de talán megér egy bejegyzést!
9 megjegyzés:

 1. A napsütés helyett, a köd adta most a hangulatot a képekhez. Most ilyen idők járnak, nincs ezzel semmi baj. Jól odaszoktak az ölyvek, biztos lesz alkalmad majd napsütésben is fotózni őket. Nálam az első kép a nyerő, nagyon jól elcsípted a széttárt szárnyaival. Pofásan néz ki a les is. Reméljük, a róka is lencsevégre kerül majd :)

  VálaszTörlés
 2. Örülök a sikerednek. Az álcázás nagyon jó, sokáig nézegettem a képet és nem jöttem rá, hogy miért is mutatod? :) Gödörben van, vagy fekvő?

  VálaszTörlés
 3. Gödör,ezért is választottuk,kihasználva a szintkülönbséget!Az álca pedig inkább az avatatlan szemek ellen kell!

  VálaszTörlés
 4. Szuper a les, jó képek lettek! Nagyon jó a nézőpont, ügyesen megcsináltátok! Érdekes akció képek fognak itt születni, ha már harcolnak az eleségért. Várom a képeid :)
  A rókák nem hordják el a húst?

  VálaszTörlés
 5. Hoppá! A bejegyzés leírását régebben olvastam, most újra olvasás után láttam is a rókás kérdésre a választ :)

  VálaszTörlés
 6. Köszi!Igen,takarít a koma!Nálad mi hír?

  VálaszTörlés
 7. Hétvégén voltam kint 2 napot is. Egy madár sem jött a közelbe. Amikor a gépet elpakoltam,egy kékes rétihéja repült el a les előtt. :)

  VálaszTörlés
 8. Na vegre latom kezd beindulni a dolog! Nagyon fasza.Mar alig varom hogy ide is kiuljek!

  VálaszTörlés