2011. december 18., vasárnap

NAPSÜTÉS!






Napsütés,felkiáltójellel!Mert olyan régen volt részem benne!A hétköznapi napsütés rajtam nem segít,mert dolgozom,de most minden összejött!Reggel kis ventillátorral és akksival kiegészítve a fotóscuccot,kitelepedtem a kismadaras lesbe!Mit nekem ölyvek,a süvöltők izgatják a fantáziámat,Józsi barátom már összefutott velük!Nagy volt a nyüzsgés,háromféle cinke,és csuszkák hordták a magot,beugrott egy tojó nagy fakopáncs,néhány meggyvágó,két szajkó,és igen,a süvöltők!Hogy hányan voltak nem tudom,de egyszerre két hím és egy tojó jött inni!Gyönyörű madarak,csak még nem tudják,hova kell leszállni!Mert hol közel,hol árnyékban,hol kusza háttér előtt álltak!Nem baj,majd megtanulják!


































3 megjegyzés:

  1. Ezt a fotózást jól kifogtad! A süvöltőket egészséges irigységgel néztem. Gratulálok!

    VálaszTörlés
  2. Szépek a képek, jó sokan látogatják a lesed. Azt nem tudom, hogy hiba-e, de nekem tetszenek a víz tükröződései is a madarakon.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm!
    Endrének:tapasztalat,hogy a süvik a vízre jönnek!Tavaly,amíg csak etettünk,egyet sem láttunk!Sztem bőven elvannak a kőris és juharmagokkal!Szóval egy kis víz nyerő lehet!
    Péternek:Szerintem ez abszolút szubjektív,nekem is tetszik!Ma is ahogy a meggyvágó belemártotta a csőrét,csak pár mp-ig hullámzott a víz,ezt próbáltam elkapni.

    VálaszTörlés