2012. március 3., szombat

ITT A TAVASZ!Vágytam már a kismadaras lesbe,ugyanis több,mint két hónapja nem fotóztam itt!Ráadásul Józsi a héten több délután kint volt, süvöltővel és csízzel csigázta fel az érdeklődésemet!Hozzájuk ma nem volt szerencsém,de így sem unatkoztam.Leginkább a mókusunk szórakoztatott,aki most kényelmesen elidőzött,eszegetett előttem,három alkalommal visszajött!Nagyon sok volt a meggyvágó,de rigóból is több volt a szokottnál!Volt pillanat,mikor a mókussal együtt négy rigó,egy szajkó és néhány cinke volt az itatón!Örömmel láttam,hogy a héten kirakott cinkeodúk egyikét már tesztelik a madarak!Egyéb teendőim miatt délben befejeztem a leskelődést,de a ma tapasztaltak alapján úgy gondolom,itt a tavasz!

8 megjegyzés:

 1. Az itatód kitűnően működik, öröm lehet ott leskelődni ekkora forgalom mellett. Mókust már vagy két éve nem láttam. Szuper képek lettek!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm!Valóban mozgalmas az élet,pláne,ha a vonulók elkezdenek hazaszállingózni!

   Törlés
 2. Remek fotók és remélem igazad van. Rövid ideig volt tél, de megmutatta az erejét. A vizet kortyoló mókus nagyon jó, szinte hallom a szürcsölését :D

  VálaszTörlés
 3. Már nem jöhet vissza a tél!:)Köszi!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép fotok, a mokusos remek!
  Gratulàlok.

  VálaszTörlés
 5. Szia Gabi!! Nem volt rossz napod :) Az Erdei pintyes tükörképeshez érve egy cseppet besárgultam . Tudod olyan szép sárga , mint ahogy Bendegúz mondotta!!!!:) Szép fotók!!!!!

  VálaszTörlés
 6. Köszi!Másnap a Józsi előtt prédált a karvaly!Na én akkor sárgultam!

  VálaszTörlés